Tangkas oleh Syahmi Hafizuddin - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Tuesday, January 16, 2018

Tangkas oleh Syahmi Hafizuddin

Assalamualaikum..
Hye semua

Memang menarik dan mengujakan.. Cerita pasal pencarian ayah yang hilang dan pertandingan MAUT (Martial Arts Underground Tournament) yang sangat ganas.. Apa kaitan kehilangan ayah Aiman dengan MAUT? Siapa sebenarnya Cobra..? Apa kaitan Leman dengan Cobra? Memang banyak peroalan yang penulis timbulkan.. Ada juga bab yang tiba-tiba imbas kembali tapi semua itu demi melengkapkan jalan cerita.. 

Secara personally Sha pinjam novel ini dengan aplikasi PNM e-Reader sebab tajuk dia dan cover buku yang ohsem.. Sha tak kenal siapa penulis ini dan Sha tak baca pun review novel ini di Goodreads dan Sha tak menyesal baca novel ini.. Penulis berjaya menangkap perhatian Sha dari awal novel lagi.. Memang pantas dan mengancam.. 

Twist, jalan cerita dan pengakhirannya memang terbaik.. Pengakhiran cerita memang tak sangka.. 

Sha baca dan selesai pada 13.01.2018..

(ebook - PNM e-Reader)

8 comments:

  1. ala jeles dgn akak.. cikyan tak beli pon novel lg mggu ni... tggu gaji laaa bru beli...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak tak beli cikyan.. Baca guna PNM e-Reader je nie..

      Delete
  2. Salam, tq singgah dan komen di blog Qekra.
    wah, macam menarik jugak ceritanya yer ;)

    ReplyDelete
  3. setangkas Sha boleh habiskan baca novel ni..hehe

    ReplyDelete
  4. Wah tajuk Dan cover buku mmg menarik dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. cover dan tajuk mainkan peranan untuk menarik pembaca..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..