Thursday, January 11, 2018

Wireless Headphones dari Lazada

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Yeah!! Headphone Sha dah sampai.. Ingat tak Sha ada share pasal bluetooth headphone.. Akhirnya penantian pun berakhir.. Headphones ini sampai pada 10.01.2018..

Senang sangat-sangat nak guna.. Just on kan headphone (ada button on/off) lepastu on bluetooth kat HP dan pairkan dengan headphones ini.. Dah boleh guna.. Ini Sha terus guna.. Memang bestlah sound dia.. Meletup kebaboom.. Kikikiki.. Acah je.. Okaylah dengan harga dia pada Sha..

Jom kita unboxing..

 
Isi dalam kotak tu.. seketul headphones, wayar charging dan wayar untuk connect dekat pc/laptop..

 
Part paling best.. boleh lipat-lipat.. kikiki.. Warna hitam+mearh tu memang kegemaran Sha..

 
Yeah!! Comel tak saya dengan headphone baru..

18 comments:

  1. macam best ja sis...Saya pon suka window shopping di Lazada, kadang2 tu ada benda berkenan terus beli

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.. Bila terbekenan tu yang susah.. kikiki.. Mesti nak terbeli..

      Delete
  2. tu dia huntum la wireless headfon..haha

    ReplyDelete
  3. mmg ramai skarang pki wireless headphones ni...mcm DJ gmbr sha tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab ramai yang pakailah Sha terbeli nie sis.. hehehe..
      DJ Library.. kikiki

      Delete
  4. wahhh nanti nak g usha kat lazada gak memang nak cari headphones ni... hihihihi

    ReplyDelete
  5. berapa sis beli tu?? btw comel je tuan dia pakai tu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha beli dengan harga RM41.87 (boleh tengok kat sini https://www.lazada.com.my/ajkoy-ayebeau-nx-8252-wireless-bluetooth-earphone-big-casque-audio-cordless-headphone-headset-for-computer-head-phone-pc-with-mic-red-62388030.html?spm=a2o4k.order-details.0.0.2237fd9cQqsaq7)

      Delete
  6. headphone pun ada jenis bluetooh ea sekarang. terbaik lah. nampak sangat ketinggalan zaman ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah.. Sha pun baru tau lepas godek-godek lazada.. kikiki

      Delete
  7. berapa harga ni? duk usha jugak tapi kat shopee haha

    ReplyDelete
  8. Sha warna di sama mcm sofa hakak Sha hihi... mcm nak race je kekdahnya.
    Hakak tak berapa minat bab headphone ni takut org ckp hakak buat tebiat pulak hihi

    ReplyDelete
  9. Wireless headphone. Macam menarik ni , berapa harga nya

    ReplyDelete
  10. Dah lama saya usha headphone nie, nanti nak beli jugak la..

    ReplyDelete
  11. comelnya warna hehe.. boleh la guna utk semua jenis fon

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »