Tuesday, January 30, 2018

Signature Market

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Sha dah lama teringin nak beli kekacang dekat Signature Market punya website.. Tapi tak berkesempatan ataupun bila ada duit lebih asyik terlupa je.. Kebetulan minggu lepas ada offer baik punya dari Signature Market, takkan nak lepaskan.. Maka berjayalah Sha membeli.. Sha cuma bayar kos penghantaran RM10 dan RM6.20 untuk 3 produk.. Jimat kan.. Kikiki..
Sha dapat dua jenis kekacang secara percuma tapi kena bayar postage.. Lepas tu ada diskaun 10% untuk pembelian pertama tu yang Sha tambah 1 lagi.. Saja nak mencuba.. Harapnya kenalah dengan selera.. Kikiki.. Tak boleh beli buku, dia beli makanan pula.. Sabar jelah perangai.

 
Free dua pack kacang cuma bayar postage RM5 je..
Nanti dah sampai Sha buat entry lain ye..

11 comments:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »