Friday, January 19, 2018

Step Up Revolution (2012)

Assalamualaikum..
Hye semua..
Asyik baca buku je pun pening juga.. Hehehe.. So Sha layan filem dance.. Franchise Step Up.. Seronok juga tengok cara diorang menari..
Yang first dan second memang dah tengok lama.. Yang ini yang no 4.. Kali ini lebih pada flash mob.. Menari di satu-satu tempat, rakam dan muat naik di youtube.. Video yang dapat markah tertinggi akan menang hadiah.. Kumpulan yang pada asalnya okay, terganggu dengan kehadiran seorang perempuan dan projek memusnahkan penempatan mereka.. Berjayakah merwka mengatasi masalah dan mempersembahkan tarian mereka.. Suka tengok mereka menari.. Pelakon yang bawa watak Moose pun ada buat cameo.. Memang aweaome lah.. Terutama sekali masa diorang menari dekat city council tu..

6 comments:

  1. suka layan cita mcm ni
    .... best!!

    ReplyDelete
  2. first time dengar pasal filem ni

    ReplyDelete
  3. cikyan suka jugak tgk step up ni... tapi kdg cari kat youtube, xjumpa.. hahaha..
    dulu tak ingat tgk yg mne satu.. tp mmg best..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu cikyan.. Memang best.. Tahun nie katanya ada drama bersiri..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »