Friday, January 5, 2018

Retina oleh Lokman Hakim

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Makin seronok pula membaca novel dengan menggunakan aplikasi PNM e-Reader ini.. Cepat dan pantas pula rasanya.. Dalam satu hari, satu novel berjaya Sha baca..

Retina ini memberikan isi yang rumit dan perlukan pemikiran.. Itu je yang mampu sha review.. Selamat membaca.. 

Sha baca pada 01.01.2017 dan selesai pada 02.01.2018..
Yeah!! Buku pertama untuk 2018..

(ebook - PNM e-Reader)
Published August 2014 by Buku Fixi

8 comments:

  1. mcm mana jalan cerita dia nih?tertanya tanya pula aku.

    ReplyDelete
  2. dah lama x baca novel melayu. hmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. bolehlah cuba baca balik Ray.. Sekarang dah banyak pilihan..

      Delete
  3. review kaksha dengan cover buku tu buat rasa curious nak tau apa jalan cerita dia

    ReplyDelete
  4. share lah cara nak baca kat app PNM e-Reader

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »