Tuesday, January 2, 2018

Membeli di Lazada

Assalamualaikum..
Hye semua..

Lama tak share pasal Lazada.. Baru ini Sha dapat rezeki lebih.. Kebetulan client suka dengan hasil kerja Sha, dapatlah rezeki lebih sikit.. Memang seronok sangat.. Sha pula memang dah lama aim nak beli Headphone yang jenis tak yah pakai wayar.. Asyik terbayang-bayang je.. Bila ada rezeki lebih, teruslah Sha rembat satu.. Lepas tu belikan barang untuk kenalan Sha.. Sebab Sha dah pernah beli barang tu, memang okaylah untuk digunakan.. Owh ya.. sha beli barang-barang ini pada 29.12.2017.. Penghujung 2017.. Hadiah tahun baru untuk diri sendiri..

http://www.lazada.com.my/ajkoy-ayebeau-nx-8252-wireless-bluetooth-earphone-big-casque-audio-cordless-headphone-headset-for-computer-head-phone-pc-with-mic-red-62388030.html?utm_source=Orderconfirmation&utm_medium=Email&utm_campaign=LineItem
Sha beli model ini.. Dah beli baru perasan dari China.. Hahaha.. Lamalah menunggu ketibaan barang ini.. Kikiki.. Dijangka sampai sekitar 17 Januari 2018.. Takpelah, nanti sampai Sha review ye..

http://www.lazada.com.my/ultra-slim-tv-wall-mount-tv-bracket-263939-553939-lcd-led-3d-plasma-3707196.html?utm_source=Orderconfirmation&utm_medium=Email&utm_campaign=LineItem
Alat ini digunakan untuk pasang tv flat ke dinding.. Lebih selamat.. Tambah kalau ada anak kecil kat rumah.. Seller ini memang best.. Barang yang ini dijangka sampai pada 06 Januari 2018.. Jomlah menunggu.. Hehehe..

26 comments:

  1. Nieyl shopping lazada time yg 12.12.2017 tu..dapat 3 barang... :)

    ReplyDelete
  2. menarik jugak headphone tu.. lea pun nak carik satu nanti.. tunggu review sha dulu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay Lea.. Nanti sampai sha buat review ye..

      Delete
  3. Tengok earphone camni , lama dah x pakai hiii, ni wireless ni, macam menarik jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.. Sha pun lama tak pakai sebenarnya.. Bila tengok tanpa wire rasa cam best pula..

      Delete
  4. Bestnye shooping sempena tahun baru...sekali sekala kena reward diri sendiri juga kan..:D

    ReplyDelete
  5. Tak sabar tunggu review Sha.
    Risau juga nak beli barang luar Malaysia ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha dah pernah beli barang dari luar... setakat ini okay.. Cuma kena tunggu lama sikitlah..

      Delete
  6. Sha..buku dah dapat.thanks tau

    ReplyDelete
  7. Lawa headset tu sha. Semoga cepat sampai lah hendaknya.

    ReplyDelete
  8. bila dpt bli brg yg kita idamkan dgn rege murah..mmg best sgt kn...aritu akak ada bli juga time sales 12.12 tk sempat update entry lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masa sale 11.11 dan 12.12 tu tak sempat nak menyoping kak.. hehehe

      Delete
  9. Baru je shopping masa 12.12 hari tu hihihi

    ReplyDelete
  10. Selamat shopping kat Lazada..haha..elakkan shopping kat shopee..haha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »