High Strung (2016) - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Monday, January 15, 2018

High Strung (2016)

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Sha tak perasan langsung padal filem ini.. Taupun sebab jalan-jalan tengok video dekat Youtube.. Terjumpa klip last dance untuk pertandingan.. Menarik.. Sebab gabungan violin, ballet dan street dance.. Terus cari filem ini.. 

Filem dia simple.. Konflik penari ballet yang takut dengan kemampuan sendiri.. Lepastu pemain violin tak nak joint class sebab rasa terkongkong.. Bila dua ini bertembung, berlakulah perubahan.. Perjalanan mereka di lengkapkan dengan penari jalanan.. Memang gabungan yang sangat menarik.. Sha suka last dance diorang masa dekat pertandingan.. Serius menarik..


8 comments:

  1. amy pun suka gabungan diorang masa pertandingan akhir tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bestkan Amy.. Sha repeat dua tiga kali tengok part last tu

      Delete
  2. mcm best je crita nih... cikyan suka gak kalo crita mcm ni.. lain skit dr biasa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best cikya.. Akak tengok sebab ada dance..

      Delete
  3. Salam selasa sis Sha. Selamat bekerja

    ReplyDelete
  4. belum pernah lagi tengok movie ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Movie lama nie Radhia.. Sha pun tengok online je..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..