Thursday, January 25, 2018

Loket Zinnia oleh Ayumi Syafiqah

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Kisah percintaan yang agak tragis lah juga pada Sha.. Cinta yang setia dibalas dengan kecurangan.. Zenia akhirnya terperangkap dengan Azfar.. Mengandung dan tidak habis belajar..Azfar pula tak nak bertanggungjawab.. Terpaksalah zenia memulakan hidup di tempat lain bersama anak yang dikandungnya.. Takdir menemukan Zenia dengan Hayyan (kekasih pertama) semula.. Puas ditepis, namun jodoh mereka tetap ada.. Tapi muncul pula Zana dan Azfar.. Berjayakah mereka bersatu?? Kenalah baca.. hehehe..

Novel ini ada imbas semula di tengah-tengahnya.. Jadi bolehlah pembaca faham apa sebenarnya yang terjadi kepada Zenia, Hayyan dan Azfar..

Sha baca dan selesai pada 22.01.2018..

 
(ebook - PNM e-Reader)
Published October 2014 by Love Novel..

12 comments:

  1. hehehe alaa kak citerla sampai abess pleaase =D

    ReplyDelete
  2. Seronoknya Sha kerja dengan buku..cita-cita kami dulu tu

    ReplyDelete
  3. Konsep cerita ni mcm ada satu novel lama dulu. Tapi, ika tertarik la. Mungkin sebab nama penulis dia sama dengan ika hehe. And sinopsis dia mcm not bad. Nak usha la nanti. hee

    ReplyDelete
  4. aduhhh mengandung pulak..kesian, curang pulak... kesian eh.. lain jugak crita ni...nanti cikyan nak cari laaa... mcm best je...thanks for sharing tau !

    ReplyDelete
  5. macam best cerita ni, nak dia dengan Hayyan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena baca sampai habis baru tau dia dengan siapa.. hehehe

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »