Monday, January 8, 2018

Ashrin Food : Sandwich Delivery & Sandwich Supplier

Assalamualaikum..
Hye semua..

Asyik makan nasi lemak? Roti canai? Nak tukar selera? Jom breakfast Sandwish dari Ashrin Food.. Sandwish yang marvelous dan awesome.. Ada 10 jenis sandwish yang boleh anda pilih dengan 3 jenis kategori.. Cakap banyak tak da.. Jom tengok detail dibawah..

https://ashrinfood.blogspot.my/
Sandwich Delivery & Sandwich Supplier
 
 

Ashrin Food merupakan pembekal sandwich di sekitar kuala lumpur. Ashrin Food menyediakan perkhidmatan:

1. Penghantaran sandwich kepada pelanggan / Sandwich delivery. Sandwich untuk dimakan di rumah, pejabat, jamuan, potluck, majlis/event dan dimana sahaja!

2. Sandwich supplier/ Pembekal sandwich di kuala lumpur. Terbuka untuk Borong sandwich kepada anda yang mempunyai perniagaan seperti gerai, restoran, kiosk, hospital dan lain-lain. Menu Single sandwich untuk diborong, semestinya mempunyai harga borong. Bermaksud anda boleh letakkan sandwich di tempat anda untuk perniagaan dan keuntungan milik anda sangat-sangat berbaloi dan banyak. Boleh pm/ wasap kami utk harga borong tersebut

3. Kami juga menyediakan Sandwich Boxes Surprise kepada pelanggan yang ingin membuat surprise kepada kenalan,kekasih,ibubapa mereka dan sesiapa sahaja

Kategori Ashrin Sandwich:
1. Mini Sandwich
2. Sandwich Boxes
3. Single Sandwich

10 Jenis Ashrin Sandwich
1. Tuna
2. Sardine
3. Ayam
4. Vege
5. Coeslow
6. Fish
7. Crab
8. Prawn
9. Cheese
10. Egg mayo / telur

Sandwich Fresh, Lazat & Best yang menjanjikan kekenyangan anda & Kepuasan hati anda. Sandwich Keluaran Bumiputera Malaysia. Sandwich Homemade berkonsepkan Delivery rumah ke rumah. Anda order, Kami hantar.

 
 
Kenapa Perlu Pilih Ashrin Sandwich?
*Terdapat 10 Jenis Sandwich Ashrin yang anda wajib cuba:
-Tuna -Ayam/Chicken -Sardin -Fish -Crab -Prawn -Egg Mayo/Telur -Vege -Coeslow -Cheese/Keju
*Mempunyai Kategori Sandwich yang anda boleh pilih iaitu:
-Mini –Sandwich Boxes –Single sandwich –Superbig sandwich
*Boleh pilih/request nak Sayur/Tanpa Sayur & Nak Pedas@Normal
*Roti yang sedap dan tebal, tidak keras dan tidak terlalu lembut
*Inti dimasak terlebih dahulu mencapai citarasa anda
*Inti Tebal dan Sedap sehingga makan berkali-kali
*Kotak Sandwich & Packaging yang berkualiti

*Mempunyai Ketahanan / Tarikh Luput. Tidak akan was-was dan ragu-ragu jika jual ditempat anda.
*Free Notes/Wishes jika anda mahu hantar kepada seseorang
*Free Gift |Other Menu| jika pembelian melebihi RM100 ke atas

-menu sampingan: coklat boxes &Coklat jar
--------------------------------------------------------------------------------------
~Sesuai untuk kanak-kanak, dewasa dan warga emas
~Sesuai untuk majlis dan apa-apa jamuan makan (Ashrin Sandwich Boxes)
~Sesuai dijual dipejabat atau di tempat anda sekiranya ingin jual sandwich (Single Sandwich) (Dapatkan harga borong dari kami)
~Sesuai untuk menjana pendapatan di tempat kerja anda atau dimana-mana secara online dan offline (Jom jadi Agent kami)
~Sesuai untuk tender di hospital, kantin, kilang dan sebagainya.

Penghantaran:
-Delivery ke tempat anda
-Self pickup di Danau Kota

Open: Monday-Sunday (Setiap hari)
Waktu: 8AM-9PM


Sekiranya anda:
@Nak beli Sandwich Sedap ini
@Nak buat surprise sandwich atau surprise Chocolate Boxes
@Nak jana pendapatan bersama kami
@Nak Borong Sandwich
@Nak cari Sandwich Vendor utk letak di tempat anda

Hubungi segera! 

Pengasas Ashrin Food:
Zushazrina Zulkifli (Puan Rin)
Usahawan Muda Malaysia
Ex-banker / Bekas Pegawai Bank
Peserta Akuip Tv3 (2014)

Ashrin Food Media Sosial / Boleh hubungi di:


AGENT DIBUKA:
Berminat nak tambah pendapatan sampingan? Nak jana income? Hari-hari nak duit masuk bank?

Jom jadi agent Ashrin Food. Anda takkan rugi, sebab tak perlu simpan apa-apa barang. Tak perlu jual apa-apa. Hanya marketing atau promosi atau dapatkan pelanggan yang berminat nak beli sandwich! Anda pun masyukkk. Komisen dapat, bonus pun dapat diakhir tahun ! Wow. Bestnya jadi agent!

Agent di kuala lumpur ke? Tak kisah. Kalau anda tinggal di Pahang, penang, sabah dan mana-mana sekalipun tetap boleh jadi agent. Boleh promosi dan jika customer di KL nak order, anda tetap untung!
Boleh hubungi segera untuk Agent.

6 comments:

  1. byk pilihan sandwich tu..ada 10 pilihan...

    ReplyDelete
  2. Satu Semenanjung lah maksudnya boleh delivery sandwich ni eh? Hebatnya. Nampak sedap tu sandwichnya.

    ReplyDelete
  3. Semoga Ashriin food terus berkembang maju . Sandwich yang pelbagai jenis .. lagi menarik boleh request taknak sayur dan tak nak pedas

    ReplyDelete
  4. nampak macam sedap..nak try orderlah

    ReplyDelete
  5. mcm2 perisa sandwich dia ye...huhu nmpk sedappp nyum2

    ReplyDelete
  6. huurm sedaaaaapnya.. fevret sandwich telooor nomnom... suka tengok sandwiches tersusun cantik gituuu..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »