Saturday, January 13, 2018

Promosi Ulangtahun ke-4 Prolog Media

Assalamualaikum..
Hye semua...

Bersempena Ulangtahun ke-4 Prolog Media, mereka sedang melakukan PROMOSI HEBAT!
4 hari sahaja. Bermula 11.1.2018 sehingga 14.1.2018 tengah malam.
3 BUKU RM60 SAHAJA!!!

Pos mereka belanja. Siapa lambat, harga kembali ke asal.
Bertindak pantas dengan segera menghubungi ke talian 019 430 3929!

#bukusedap#bookstagram#promo#prologmedianovel#baca#inibaruepik
 

 

17 comments:

  1. Oo..free POS la ni. Ok juga! Jimat sikit

    ReplyDelete
  2. wahhh, mesti akak grab banyak banyak kan hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak grab.. mampu tengok je.. Sebab dah baca hampir kesemuanya dan dah ada hampir kesemuanya.. heheh

      Delete
  3. tak familiar pulak dengan buku company ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Novel keluaran Prolog ini menarik dan lain dari kebiasaan..

      Delete
  4. SHA dan buku berpisah tiada :) bagi peminat buku macam ShA kena ambil peluang time macam ni kan , berbaloi :)

    ReplyDelete
  5. Berita baik untuk penggemar novel ni kan kak. RM60 utk 3 tiga buku dan tiada kos penghantaran. Mmg sangat lumayan tu. :D

    ReplyDelete
  6. Wah jualan bundle kalau beli lagi untung

    ReplyDelete
  7. daku terjah sekarang tapi bukan misi mencari novel cuma mencari buku kanak-kanak

    ReplyDelete
  8. Sha confirm shopping buku kan masa promo ni. Hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »