Filem Jibam di Muzium Negara - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Friday, January 19, 2018

Filem Jibam di Muzium Negara

Assalamualaikum..
Hye semua..

Filem JIBAM bakal ditayangkan selama 2 hari di Muzium Negara bermula SABTU INI.

Berita baik buat anda yang tidak berkesempatan menonton Jibam di pawagam tempoh hari. Muzium Negara bakal mengadakan tayangan filem Jibam pada 20&21 Januari 2018, pada hari Sabtu dan Ahad ini.

Tayangan 2 hari ini adalah bersempena dengan Pameran Kartun & Kita yang sedang berlangsung sekarang sehingga April 2018.

Harga Tiket: RM15
Boleh dibeli di kaunter tiket sebelum tayangan.

Penuhi aktiviti hujung minggu anda dan keluarga di Muzium Negara dan jangan lepaskan peluang ini untuk menyaksikan filem Jibam bersama penulis novelnya, Kartunis Ujang.
 
 
 

14 comments:

  1. harap dapat sambutan lah movie ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah.. Sian juga tengok sambutan utk movie nie..

      Delete
  2. best nyer kalau dpt gi muzium negara.
    kesibukan nurin dgn asrama. rugi x dpt bwk anak-anak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu aida.. Memang best kalau dapat bawa anak ke muzium..

      Delete
  3. ramai yg kata crita jibam ni best.. cikyan tringin nk tgk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak pun teringin juga cikyan.. Hehehe..

      Delete
  4. Tak free pula weekend ni. Kalau tak boleh singgah.

    ReplyDelete
  5. cerita jibam ni klu baca kat novel mmg best sampai nangis2 la... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul.. Sha dah baca novel dia, memang sedih..

      Delete
  6. org bagi review cerita ni best. xdapat nak tgk buat masa skang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah.. Baca review memang cite nie best..

      Delete
  7. tgk that poster teringat komik ujang dulu

    ReplyDelete
  8. Ramai cakap cerita jibam ni best

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..