Tuesday, November 26, 2019

Birthday Gift From KFC

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha dapat email ini dari KFC, 5 hari lepas.. Masa dapat tu memang tak perasan.. Tengok sambil lalu je.. Hari ini baru tengok betul-betul sebab nak delete email yang tak berguna.. Rupanya dapat Set Snack Plate percuma kalau pesan melalui aplikasi KFC.. Kena redeem untuk Self collect.. Okaylah kan.. Satu set je dah dekat RM15 lebih.. Nantilah pergi redeem sebab tarikh expired lambat lagi.. hehehe.. TQ KFC untuk birthday treat ini..


20 comments:

  1. Happy birthday :) And enjoy your meal .

    ReplyDelete
  2. best tuh, nasibla tak delete terus kan...

    ReplyDelete
  3. wahh rezeki betul tu hehe... happy belated birthday ;)

    ReplyDelete
  4. terbaik ni, sha.
    alhamdulillah.
    kfc is alltime feveret bagi aida.
    anytime.
    any occasion :) love it.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. hehehe..
      Memang all time feveret KFC ini.. Cuma sekarang makin mahal..

      Delete
  5. Sedapnya KFC. Tahniah kak! Rezeki. Happy Birthday 😘😘😘 banyak juga tu voucher nya

    ReplyDelete
  6. waaahhh syok ar pasni mkn kepsi hehehe

    ReplyDelete
  7. Alhamdulilah rezeki birthday!
    Mujur tak delete email tu kan

    ReplyDelete
  8. Uwaa bestnya.. baru tau Ada gift MCM ni.. happy birthday sha

    ReplyDelete
  9. Wah untung ni dapat birthday gift KFC. Boleh celebrate makan KFC. Alhamdulillah rezeki Kak Sha.

    ReplyDelete
  10. setiap kali birthday akan dpt.. best tu

    ReplyDelete
  11. syok dpt reward dr kfc time birthday

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »