Tuesday, November 5, 2019

Performance Blog KasihkuAmani

Assalamualaikum..
Hye semua..

Kali ini kita tengok performance bulan Oktober dengan menggunakan dashboard baru.. Nampak lebih cantik pula nak tengok performance.. hehehe.. Ada bahagian yang menarik dashboard baru ini.. Ada bahagian menyusahkan juga.. hahaha.. Tapi okaylah.. Lama-lama nanti, biasalah kan.. Owh ya.. entry ini diinspirasikan oleh Farhana Jafri.. Teruja Sha tengok setiap kali Farhana kongsikan Perfomance Blog beliau.. Tak caya?? Nak Klik SINI, SINI dan SINI.. Tu yang gagahkan diri buat entry ini.. Kebetulan tengah fikir nak up entry apa, kita up entry pasal performance pula..

 Setakat ini Sha dah ada 820 orang pengikut, 4321 ribu entry dan 33397 komen.. Ini untuk tempoh 9 tahun berblog..

View untuk bulan lepas, dapatlah capai targert sebab lebih 20 ribu.. Alhamdulillah.. Harapnya momentum tu kekal untuk November ini..

Ini pula view dari awal hingga sekarang.. Harapnya berjayalah cecah sejuta view.. hahaha..

 Post pasal drama Malam Tahlil Suhaila Balik mendapat view yang paling tinggi.. Memang tak sangkalah boleh cecah sampai 3848 view.. Pergh!! Kena rajin bubuh review drama ini.. Tapi tu lah.. Drama yang mendapat sambutan drama seram lah pulak.. Halah.. Halah..

Popular post untuk all time pula masih mengekalkan kejuaraan ialah entry pasal filem Pokemon Detective Pikachu (2019).. Memang bertuah betul entry tu.. hehehe..

Search keywords pun okaylah.. 

22 comments:

  1. tahniah..keep it up..belum try lg yang baru..

    ReplyDelete
  2. All the best Kak Sha! Esok lusa kita nak cuba buat pulak. Haha Tengah atur hala tuju blog lagi. ^^

    ReplyDelete
  3. Tahniah
    Tak lama lagi jadilah jutawan.

    ReplyDelete
  4. menarik la view blog baru ni. kaella belum meneroka lagi heheh

    ReplyDelete
  5. tahniah sebab telah beroleh banyak hal di blog semoga suatu hari blog I boleh pula macam blog ini ramai yang view

    ReplyDelete
  6. Semoga terus berjaya dalam dunia blogging,Kak Sha.

    ReplyDelete
  7. tahniah...semoga terus sukses.

    ReplyDelete
  8. Tahniah kak.. patutlah nampak mcm lain ja.. rupanya dah start buat perfomance blog pula.. keep it up..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. Terpengaruh lepas tengok entry Farhana..

      Delete
  9. double thumbs up! keep on blogging!

    ReplyDelete
  10. Tahniah kak. Moga blog akak terus maju. Aaminn

    ReplyDelete
  11. Performance blog semakin bagus. Tahniah sha

    ReplyDelete
  12. WAhh..kekadang bila tgk performance blog ni kita akan rasa lebih semangat nk share dlm blog kan bila ada yg view tgk..ramai tu yg view..Tahniah..teruskan menulis n share

    ReplyDelete
  13. mcm mana nk check performance blog tu hihih

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »