Friday, November 29, 2019

Wall's Asian Delight: Mango

Assalamualaikum..
Hye semua..

Kelmarin beli aiskrim ini.. Pepagi dah sarapan aiskrim.. kikiki.. Beli dekat 7Eleven.. Lama dah cari yang perisa mangga ini.. Susah betul nak jumpanya.. Selalu jumpa yang Coconut Mango tu.. hehehe..  Rasanya termasuk yang ini, Sha dah rasa hampir semua perisa aiskrim Wall's Asian Delight ini.. Hehehe.. 

My birthday treat to myself.. kikiki..

Sedap.. ada ketulan buah mangga.. RM3.50 satu..

10 comments:

  1. fav mango..oh yg aritu coconut mango...byk dh sha rasa eskrem asian delight ni

    ReplyDelete
  2. tak pernah try lg lah yg prisa mango nih, nanti nk cuba jugak lah

    ReplyDelete
  3. waalaikumussalam. yes sangat sedap. boleh jadi addicted lah jugak, haha

    ReplyDelete
  4. nampak sedap.. x prnh try lg yg ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »