Tuesday, November 26, 2019

Pra Tempah Novel Seram

Assalamualaikum..
Hye semua..

Lama Sha tak buat pra tempah ini.. Kali ini dua penulis yang keluarkan buku serentak.. Kebetulan ada rezeki lebih sikit, Sha pun belilah.. Hadiah untuk diri sendiri.. Gitu.. Hehehe.. Kalau korang berminat boleh klik nama penulis ini untuk tempahan.. Naim Tamdjis dan Anuar Darwisy..

Bunian oleh Anuar Darwisy

Lanun oleh Naim Tamdjis

6 comments:

  1. menariknya.... baru aritu baca novel anuar darwisy tajuk mata

    ReplyDelete
  2. Seram Pula nk baca cite hantu

    ReplyDelete
  3. cover buku tu nampak gempak betul.

    btw jemputlah join contest di blog saya,senang saja contestnya =)

    https://at-tarmizi.blogspot.com/2019/11/contest-isi-dialog-di-blog-at.html

    ReplyDelete
  4. mesti kak Sha tak sabar nak tunggu buku ni sampai..hehe..selamat membaca nanti :)

    ReplyDelete
  5. mesti tak sabar nak baca kan..

    ReplyDelete
  6. Lanun tu macam movie Pirates of Carribean but hopefully banyak la penulis letak sejarah kita baru best nak baca

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »