Thursday, November 14, 2019

Hari Anugerah Kecemerlangan 2019

Assalamualaikum..
Hye semua..

Hari ini Nur Imani akan bergraduasi dari Pra Sekolah.. Sungguh teruja beliau.. Dipakaikan jubah dan topi konvo berwarna ungu.. Dilipstick kan oleh teacher nya.. Comel melangkah menerima sijil.. Tahun depan melangkah ke darjah 1 pula.. Lepas majlis adik, menunggu kakak pula menerima anugerah pelajaran dan sijil Penolong ketua kelas.. Lama betul.. Habis terima sijil, cikgu benarkan balik.. Alhamdulillah.. Selesai untuk sekolah pagi.. Kita tunggu majlis sekolah agama pula..

Selesai majlis anak-anak pagi tadi..

Alhamdulillah.. Dah tamat Pra sekolah.. Tahun depan Imani dah darjah 1.. Amani masih mengekalkan momentum subjek terbaik walaupun tak banyak tapi ada.. Yang penting faham apa yang dipelajari dan seronok ke sekolah..

25 comments:

  1. Tahniah kakak dan adik.. Semoga terus cemerlang..

    ReplyDelete
  2. tahniah amani... moga terus cemerlang

    ReplyDelete
  3. Algamdulillah...bila tgk kejayaan anak-anak dan ada peningkatan dalam pelajaran syukur sgt kan..ye lah..dunia skrg ni perlu ada pelajaran tak nak jauh ketinggalan..zaman skrg tak mcm zaman dulu..akrg dah ada sesi konvo bagai..zaman JM dulu nak konvo bila dah abis degree..x merasa konvo time pra sekolah hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu JM.. walaupun tak banyak peningkatan tapi tetap ada peningkatan..
      Sekarang dari tadika dah merasa konvo.. hehehe

      Delete
  4. alhamdulillah , tahniah both of you . Semoga terus cemerlang dan berjaya dunia akhirat .

    ReplyDelete
  5. tahniah kakak dan adik.. semoga terus sukses

    ReplyDelete
  6. besar dah..
    untuk si bujang kecik ammi..ammi terlepas daftar dia masuk PRA kat sekolah..jadi next year terpaksalah ikat perut lagi setahun bayar yuran kindergarden dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak.. Kesian Ammi..
      Tak cuba tanya kekosongan ke.. Kadang-kadang ada ibu bapa yang tarik diri dari menghantar anak ke Pra..

      Delete
  7. tahniah adik & kakak..belajar rajin2 yer!

    ReplyDelete
  8. tahniah kakak dan adik.both makin besar, makin comel

    ReplyDelete
  9. congratulation for both of you... lps ni kena belajar double rajin ;-) bolehlah tiap2 thn naik pentas

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »