Wednesday, November 27, 2019

Misi Sihat #2

Assalamualaikum..
Hye semua..

Masih berusaha meneruskan misi sihat.. hehehe.. Yang ini kebetulan je ini petang semalam.. Selagi boleh, kita jalanlah.. Nak buat yang extreme tak mampu sangat.. hehehe..

Yang ini jalan tanpa sengaja.. Encik suami nak servis kereta, jadi tinggalkan kereta dekat garaj dan kami anak beranak balik jalan kaki ke kuarters.. Dapatlah 1000 lebih langkah.. 13 minit punya perjalanan.. Berpeluhlah juga..


8 comments:

  1. Fighting kak sha :) Semoga misi sihat kak sha berjalan lancar hee

    ReplyDelete
  2. kalau dana pun prefer berjalan, dari berjoging...
    kadang balik kerja pusing-pusing tepi rumah tu je,apartment tu panjang jugak dan berbukit sikit memang terasa jugak lah walaupun jalan cuma 10 ke 15 minit

    ReplyDelete
  3. Akak tak jejak lagi 10K steps..paling tinggi 7K...

    ReplyDelete
  4. kena selalu ditinggalkan tepi jalan ni.. haha

    ReplyDelete
  5. wah hebat tu Kak Sha..Keep on walking :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »