Wednesday, November 6, 2019

Shopee | Bag 3in1

Assalamualaikum..
Hye semua..

Memenuhi kehendak diri yang lama tersimpan.. Dah lama sebenarnya bubuh beg ini dalam shopping cart Shopee.. Dok berfikir-fikir, nak beli ke tak beli.. Lama menimbang-nimbang, akhirnya belilah juga selepas beg galas yang selalu dipakai dah koyak-koyak.. Penyebab untuk membeli.. Hehehe..

Beli set beg ini dengan harga RM29.67.. Ada backpack, sling bag dan pouch bag.. Ini Sha punya.. Lama dah letak dalam cart sebab design dia.. Kalau ikut hati nak beli warna hitam ataupun merah, malangnya dah tak ada stock.. Jadinya kita amiklah warna biru..

Ini free gift beli beg kat atas tu.. keychain, buku nota dan lapik cawan..

Satu RM8.50.. Yang ini untuk Amani dan Imani..

24 comments:

  1. Banyak sangat tu..meh bagi kat saya satu.hehe

    ReplyDelete
  2. Rabia tengah pilih tempat nak letak subang tu dekat shopee.

    ReplyDelete
  3. Wow.. Cantik lahh design bag 3 in 1 tuu.... Nak Cari gaklahh. Hehehe

    ReplyDelete
  4. alolo comeinyaaa :) 11.11 ni lagi rambang mata kan SHA :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah.. Memang rambang mata memilihkan beg sekolah anak-anak..

      Delete
  5. Wahh bestnya,, sy pun mcm nak beli pula beg kat shopee.. murah ..

    ReplyDelete
  6. cantik beg yang sha pilih tu, best dapat 3 beg sekali...
    beg utk amani dan imani pun comei, sekarang beg tu dah murah yek, dulu masa baru2 keluar rm30 tak silap nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah.. sekarang dah murah dah Dana.. dulu memang mahal..

      Delete
  7. bgs betul penjual siap kasi free brg lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah.. Makin jadi syok pula nak beli.. hehehe..

      Delete
  8. kt shopee skrg barang mmg bagus2 dah ada kualiti..cantik

    ReplyDelete
  9. kita pun pernah masuk beg ini dalam shopping chart shopee berbulan-bulan tapi sudahnya tak beli...beli yang lain...banyak jugak free gift dia beri kan....nampak banyak free gift rasa nak masuk shopping chart balik je..

    ReplyDelete
  10. Comelnya beg blue black tu. suka corak macam tu

    ReplyDelete
  11. Murah comel Dan berbaloi dgn harganya la

    ReplyDelete
  12. Berbaloi-baloi bag 3 in 1 ni ;-)
    Sindrom mak-mak kalau beli untuk diri sendiri mesti nak beli untuk anak jugak hiks!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »