Sunday, November 24, 2019

Misi Sihat #1

Assalamualaikum..
Hye semua..

Masih meneruskan misi sihat Sha.. Kali ini jalan dalam 25 minit sahaja untuk satu sesi.. Namun Sha selang selikan perjalanan tu dengan turun naik tangga.. Ini untuk membantu jantung berkerja dengan lebih sihat.. Bagus sebenarnya bila Sha buat aktiviti beriadah seperti ini cuma kena tambah turun naik tangga untuk memastikan jantung Sha berkerja.. kikiki.. Walaupun tak kerap cuma dua kali seminggu je, Sha tetap nak usaha juga.. Untuk kekal sihat.. Cuma pemakanan je masih tak berapa nak betul.. kikiki.. Susah juga nak tinggalkan minuman manis ini..

Sabtu je berjaya buat aktiviti ini.. huhuhu..

10 comments:

  1. keep it up sis, saya slalu plan nak buat tapi tak start2 lagi ni 😁😜

    ReplyDelete
  2. semoga istiqomah..mencegah lebih baik drpd mengubati..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah misi sihat kak sha berjalan dengan baik.

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah. moga sha terus istiqomah.
    aida lom start lagi misi sihat tau.
    sejak naik keje, misi sihat semua ke lautan hindi, jauh!!!
    weekend sibuk dgn famili matters.
    weekday dgn keje, sha... hu hu hu hu stress!

    ReplyDelete
  5. pasni bolehlah join sy msk fun run ;-)

    ReplyDelete
  6. Wah.. hwaiting Sha.. eh ckp Korea plak.. mama doakan sha sentiasa sihat ye

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »