Friday, November 1, 2019

Komik | Koleksi Cerita Hantu Dunia 05: Cerita Hantu Rusia oleh Kim Hye-Ryeon, Gan Chee Wee

Assalamualaikum..
Hye semua..

Buku pertama untuk bulan November.. Komik dan juga cerpen hantu dari negara Rusia.. Dalam ini ada 16 komik dan 15 cerpen pendek yang mendebarkan dari negara Rusia.. Bermacam cerita seram yang disampaikan oleh penulis buat pembaca.. Walapun tak sampai 200 muka surat namun isinya yang padat berjaya membuatkan Sha membaca dengan perlahan-lahan.. Memang menarik dan mendebarkan.. Malah di Rusia juga ada bunian dan buniannya 

Sha baca dan selesai pada 01.11.2019..

Sha pinjam buku Perpustakaan Negara Malaysia..
Published January 1st 2015 by Exact Publisher

14 comments:

  1. ada jg persamaan hantu alam Melayu dgn Rusia...bunian..

    ReplyDelete
  2. terbaik bisa pinjam komik kat library ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau di National library memang macam-macam bahan bacaan ada..

      Delete
  3. this kind of books used to be my favourite back on the days during primary school.

    ReplyDelete
  4. wah cerita hantu dari rusia mari..hehe

    ReplyDelete
  5. wah nampak macam best komik tu

    ReplyDelete
  6. kooooomik antuuuu pun xmo baca. tatoooot..

    ReplyDelete
  7. ada bomoh n tok pawang tak kat rusia? hehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »