Thursday, November 28, 2019

Simple Celebration

Assalamualaikum..
Hye semua..

Semalam malam bila encik suami balik dari kerja, dia ajak keluar.. Katanya nak belanja kek.. Sha suka je.. Orang nak belanja kan.. Kami keluar dalam pukul 8 lebih macam tu.. Terus ke Secret Recipe untuk beli kek.. Sha beli Hokaido Triple Cheese untuk birthday Sha.. hehehe.. Lepas tu singgah Pizza Hut beli Pizza Aloha Chicken (regular).. Tu jelah.. hehehe..

Pizza Aloha Chicken (agak liat pula roti dia kali ini..)
Hokkaido Triple Cheese

Beli yang promo 3 percuma 1.. Boleh rasa pelbagai flavor..
Hokkaido Triple Cheese (Puas makan cheese.. hehehe)
Raspberry Cheese (Masam buah raspberry dan cheese tu mengancam..)
Chocolate Cheese (Memang pekat memikat rasa coklat dia..)
Salted Caramel Macadamia Cheese (yang ini sedap dan rasa kacang dia bila digigit..)

12 comments:

  1. Happy birthday..semoga ceria2 selalu..

    ReplyDelete
  2. Happy birthday,moga panjang umur murah rezeki..aminn

    ReplyDelete
  3. lama tak beli kek kat SR,sedapnya... cheese kek kat SR memang peberet

    ReplyDelete
  4. mcm2 kek cheese bole cuba tu ye

    ReplyDelete
  5. semua sedap . Alhamdulillah , murah rezeki encik suami selalu belanja wife .

    ReplyDelete
  6. awww happy birthday kaksha! Semoga makin murah rezeki, bahagi disamping yang tersayang dan makin banyak book challenge yang berjaya ditembus

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah best rasa ad orang ingat2 kan. hehe

    ReplyDelete
  8. Sha suka cheese cake ye? Semua kek berunsurkan cheese tu. Btw selamat hari lahir, semoga panjang umur dan diberi keberkatan usia..

    ReplyDelete
  9. Happy birthday Kak Sha. Ohh lupakan semalam buy 3 free 1. Tak sempat nak grab. semua kek sedap sedap tu. Untung sangat dapat free 1

    ReplyDelete
  10. simple pun takpe. asalkan dapat bersama orang-orang tersayang

    ReplyDelete
  11. Happy birthday,Kak Sha. Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa diberikan kesihatan yang baik.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »