Wednesday, November 20, 2019

Annual Gathering 2019 Puspanita PSAS

Assalamualaikum..
Hye semua..

Pagi tadi ada Annual Gathering untuk Puspanita PSAS.. Temanya pink/purple.. Sha pakai baju sedia ada je.. hehehe.. Malas nak gosok baju songket warna pink, pakailah blouse warna purple.. Mudah kerja.. Hehehe.. Alhamdulillah.. Kenyang makan.. Ada cabutan bertuah, penyampaian sumbangan, Best Dress dan juga makan-makan..

Starter.. Hokkaido kek yang sedap dan memikat..

Bubur kacang, Buah tembikai merah, tembikai susu dan air sirap laici..

Pulut kuning dan rendang ayam..

Nasi lemak lauk ayam goreng..

11 comments:

  1. gebunyaaa hokkaido tu . And kenapa comel sangat pulut kuning buat bulat-bulat macam tu , hhehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. Itu antara hiasan dekat kek pulut kuning.. Sha ambil yang itu supaya senang nak makan..

      Delete
  2. ingat ada gambar tuan punya blog tadi, comel je pulut kuning tu di bulat2kan... mula2 tengok tadi ingatkan bebola ayam hehehe...

    sedap2 semua menu yang ada

    ReplyDelete
  3. Pulut kuning tu memang dah disediakan bulat-bulat ke?
    Kalau tak baca caption susah nak agak apakah itu hehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup.. memang di bulat-bulatkan dan disusun di keliling Pulut kuning yang besar..

      Delete
  4. comel pulak pulut kuning dibola2kan gitu

    ReplyDelete
  5. Sedapnya pulut kuning dan rendang.

    ReplyDelete
  6. bla msk hujung tahun mula laa mkn sedap2 ya

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »