Sunday, November 10, 2019

Sample Kopi Kapal Api: White Coffee

Assalamualaikum..
Hye semua..

Lama dah Sha apply untuk sample ini.. Akhirnya sampai juga semalam.. Ingatkan tak ada harapan dah.. Hehehe.. Dapat 3 paket White Coffee.. Sekadar ingin merasa sebab tak pernah cuba pun kopi jenama kapal api ini.. Okaylah pada Sha tak terlalu pahit dan manis.. Bolehlah sesekali nak minum.. Tambah sekarang kena kurangkan gula.. hehehe..


Sedap diminum panas bersama sebuah buku..

18 comments:

  1. hahhaha..saya peminat kopi dan buku juga

    ReplyDelete
  2. wah ni yang terbaru kee .. ramai pulak yang up pasal kapal api ni

    ReplyDelete
  3. Sy pun suka kopi..ejen pembakar kalori hehe

    ReplyDelete
  4. nak jgk..mana link daptkan sample ni..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak.. Sha pun tak ingat.. Rasanya Kapal Api share dekat FB.. untuk

      Delete
  5. sy suka coffee juga.. cuma jenama nie nda penah minum lagi

    ReplyDelete
  6. macam sedapnya bau kopi jumpa bau buku.. Allah~

    ReplyDelete
  7. kopi kapal api ni slalu iklan tp tk pernh cuba

    ReplyDelete
  8. coffee sachet mcm ni tak elok kerap sgt consume seseklai teringin boleh la..JM peminat kopi O panans hihih

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »