Bila Penulis Tinggalkan Komen - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Sunday, December 2, 2018

Bila Penulis Tinggalkan Komen

Assalamualaikum..
Hye semua..

Seronok rasanya bila review novel yang kita buat mendapat komen dari penulis.. Terasa review itu begitu dihargai.. Terima kasih penulis.. Teruskan menulis.. InsyaAllah Sha akan terus menyokong dengan membeli dan membaca..

Ini untuk buku bertajuk Undercover Wife oleh Zura Rahman..

Untuk buku bertajuk Lambaian Bulan oleh SyasyaBellyna..

Yang ini pula untuk buku bertajuk Dendam Aduka oleh Faizul Rahim..

Selain dekat blog, Sha juga buat review di Goodreads.. Di Goodreads ini pun ada juga penulis-penulis tinggalkan komen untuk review Sha.. Cuma di Goodreads biasanya review Sha lebih ringkas.. Tidak seperti di Blog.. Apa pun, Sha ucapkan terima aksih buat penulis yang sudi tinggalkan komen untuk review Sha..

24 comments:

  1. wah bestnya! sha pun pernah ada 1 penulis komen hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronok kan Sha bila penulis baca review kita dan tinggalkan komen..

      Delete
  2. Wah bestnya.. mesti diorg pun seronok Baca review sha

    ReplyDelete
  3. Sure rs terharu and happy bila penulis dtg komen jua..tahniah sha

    ReplyDelete
  4. Saling menghargai satu sama lain.

    ReplyDelete
  5. Apabila penulis tu komen tentang review kita, maknanya beliau menghargai review yang kita lakukan. Teruskan membuat review novel, Kak Sha. Saya ada buat entri khas untuk Kak Sha sebagai penghargaan kerana akak merupakan yang pertama dan terbanyak memberikan komen di blog saya.
    https://inspiringsharing.blogspot.com/2018/12/reviewb-log-kasihku-amani-imani-first.html

    ReplyDelete
  6. Wah untunglah hehe bwt cheery tag kak sha join GA sini

    https://ctcheery87.blogspot.com/2018/12/mystery-boxes-giveaway-by-liyana-jasmi.html

    ReplyDelete
  7. satu kepuasan kan bila ada penulis yang komen

    ReplyDelete
  8. wah bestnya bila penulis memberikan komen kan

    ReplyDelete
  9. besar penghargaan tu.. tahniah sha..

    ReplyDelete
  10. Dulu pun ade.buat review utk penulis penulis yg berbakat Kat Malaysia nie...memang terharu bila penulis tue drop komen kat blog kite

    .senyum je sepanjang mase..

    ReplyDelete
  11. seronok kan bila reivew kita di komen oleh penulis sendiri...

    ReplyDelete
  12. Wah.. Rasa bangga plak kita kan, bile penulis reply komen review kita camni..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..