Sunday, December 23, 2018

Suatu Malam Puaka oleh Jekyll Gyzma

Assalamualaikum..
Hye semua..

Asyik baca ebook je.. Jom baca novel balik.. Sha baru je beli novel Magic Bean ini.. Ini buku yang paling terbaru sekali untuk siri Magic Bean ini.. Buku ke 13.. Kalau ikutkan, Sha dah ada 7 buah dari 13 tajuk.. Yang lain boleh tengok di SINI..

Suatu Malam Puaka oleh Jekyll Gyzma ini memang berjaya memberikan keseraman pada Sha.. sepanjang pembacaan Sha juga seperti Qays.. Terkeliru untuk menentukan yang mana ilusi dan yang mana realiti.. Kerana tersesat, keluarga Qays berteduh disebuah hotel mewah.. Malangnya hotel itu bukanlah seperti yang mereka lihat dengan mata.. Ada sesuatu yang menakutkan di hotel itu.. Perasaan yang mengganggu Qays akhirnya menjadi kenyataan.. Tragedi terjadi kepada keluarga Qays.. Hanya Qays sahaja yang terselamat namun hidupnya tetap diganggu.. Apakah yang mengganggu Qays dan apakah tragedi yang menimpa di hotel mewah tersebut.. Kenalah baca..

Sha baca dan selesai pada 20.12.2018..

Buku ini koleksi peribadi Sha..

Diterbitkan oleh GempakStarz

Review lain buku Magic Bean yang Sha dah baca..

8 comments:

  1. Menarik ilustrasi cover novel ni. Isi novel ni ada banyak grafik juga tak? 😃

    ReplyDelete
  2. Wow, nak try cari buku Magic Bean la lepasni. Tak pernah baca dan first time dengar ni..

    ReplyDelete
  3. menarik jalan ceritanya, cuma rasa macam seram je akak nak baca nih

    ReplyDelete
  4. kalu nk tau jekyll ni kwn sy😊

    ReplyDelete
  5. Saspennya sinopsis.. cite hantu ke ni sha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »