Monday, December 17, 2018

Restoran Saba, Cyberjaya

Assalamualaikum..
Hye semua..
#throwbackentry

Makan tengahari kami sebelum check in di Tune Hotel.. Restoran ini mengadap D Pulze, Cyberjaya.. Parking agak terhad.. Kebanyakkan kereta parking di tepi jalan sahaja.. Memang ramai betul pelanggan di kedai ini.. Kami duduk di bahagian luar.. Sedap pada tekak Sha.. Daging kambing dia lembut dan juicy.. Sup dia pun sedap.. Sha order 3 nasi lauk kambin dan 1 nasi lauk ayam.. Lepas tu kebab dan air teh pudina.. Air lemon, saquick dan 100 plus.. Total lost RM130 lebih kurang.. Memang berbaloilah makan.. Puas dan mengenyangkan..


Menu..

 Menu yang kami order.. Sepinggan nasi ini boleh makan berdua..

Sebelah kedai makan ini ada kedai jual dessert dan makanan dari Arab.. Sempatlah Sha membeli belah disini.. Kikiki..

 Air Mangga tu sedap betul.. Pure mangga.. Berbaloi bayar RM3.90 untuk sebotol tu.. 

Beli teh jasmin dan manisan.. Seketul manisan tu RM2.. Dah lama teringin nak rasa.. Dah jumpa ini belilah pelbagai rasa.. 

3 comments:

  1. Banyaknya pilihan makanan. Kuantiti pun banyak. Tapi kalau parking terhad lah yang susah sikit nak berhenti makan. Manisan apa yang Kak Sha beli tu?

    ReplyDelete
  2. antara resto wajib singgah kalu dah smpi cyberjaya ni...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »