2018 Reading Challenge #11 - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Sunday, December 2, 2018

2018 Reading Challenge #11

Assalamualaikum..
Hye semua..

November berlalu sudah.. Bulan ini tak adalah banyak sangat bahan bacaan Sha.. Santai-santai je Sha membaca.. Tapi membeli memang banyak.. Sha kira-kira dan kumpul, Sha pun seram tengok jumlahnya.. kikiki.. Untuk Sha je 34 buah buku.. Untuk Amani dan Imani pula 15 buah buku dan untuk dijadikan hadiah 8 buah buku.. Keseluruhan buku yang Sha beli untuk November ialah 57 buah buku.. Pergh!!!

Antara Novel/Buku yang Sha baca ialah:-

13 comments:

  1. Wahh...sy kagum betul dgn akak..boleh baca buku sebanyak tu.
    Sy nie pula mcm slow reader, huhuhu.. Rasanya reading challenge sy xtercapai lg tahun nie.
    Anyway, well done kak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Nisa.. sempat lagi nak settle reading challenge.. 2018 masih belum berakhir..

      Delete
  2. saya stop baca kejap nak tengok drama, kalau pegang buku memang tak boleh buat benda lain dah..hihi

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...terus bersemangat Sha.

    ReplyDelete
  4. Tahniah kak Sha, pencapaian yang mengagumkan!

    ReplyDelete
  5. wah banyaknya buka yang sha dah baca

    ReplyDelete
  6. Wah.. hebat la sha boleh baca banyak buku.. mmg kagum rasanya..

    ReplyDelete
  7. kira mcm dah borong separuh kedai heheheh

    ReplyDelete
  8. Tahniah awak..kita lom ade kerajinan nak baca buku novel la.ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..