Monday, December 17, 2018

Farm In The City, Selangor

Assalamualaikum..
Hye semua..
#throwbackentry

Sha minta adik belikan tiket ini dah lama.. Adik dapat harga berbaloi di Matta Fair.. Sha pun belilah sebab tarikh luput dia sampai Januari 2019... Sha dapat dua tiket dewasa RM58 dan 2 tiket kanak-kanak RM48 sahaja.. Kalau tak lagi mahal tau.. Puaslah anak-anak berjalan dalam Farm ini.. Yang paling best masa kami sampai itu masa untuk bagi haiwan makan.. Memang meriahlah tengok gelagat anak-anak bagi makan pada kura-kura, burung, ikan, racoon dan arnab.. Berpeluh-peluh jugalah kat dalam itu.. kikiki.. Pengalaman yang menyeronokkan buat anak-anak.. Sebelum balik isi borang maklum balas dan anak-anak dapat sijil kedatangan ke Farm in The City.. Ini trip kedua mereka ke sini..



Bergambar kenangan..

Lot 40187-40188, Jalan Prima Tropika Barat, Bandar Putra Permai, Seri Kembangan. 43300 Selangor Darul Ehsan. Malaysia
Customer Service +603-89412099

OPERATING HOURS
WEEKDAYS: 10:00am-6:00pm
WEEKENDS: 09:30am-6:00pm
Closed on every Tuesday, excluding Public holiday & school holiday.

2 comments:

  1. Mahal juga tiket masuk ke Farm In The City ni. Kalau yang ada anak ramai,memang kena sediakan bajet lebih sikit.

    ReplyDelete
  2. alternatif lain selain zoo... ooo maknyanya tix msk lg mahallah ya?

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »