Aik Cheong Cafe Art Variety Pack - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Sunday, December 2, 2018

Aik Cheong Cafe Art Variety Pack

Assalamualaikum..
Hye semua..

Walaupun Sha dah jarang minum kopi 3in1, tapi masa jenjalan dekat Shopee Sha ternampak Aik Cheong kopi ini.. Dalam satu kotak ini ada 4 rasa.. Matcha, Cappuccino, Latte dan Mocha.. Setiap rasa ada 3 sachet.. Bolehlah nak cuba rasa Matcha tu.. Pertama kali jumpa sebenarnya.. Lepas tu kotak dia pun cantik dan memikat.. Hahaha.. Visual tu penting tau.. Sha beli pada 22.11.2018 dan barang sampai pada 24.11.2018.. Terbaik seller ini..

Sekotak ini RM13.90.. Jadinya 1 sachet berharga RM1.16 lebih kurang..

Kotaknya elok tak kemek.. Ini rupa dalam kotak..

Ada 4 perasa dan setiap perasa ada 3 sachet..

Tak manis sangat.. Rasa pelik sebab selalu Sha minum versi sejukkan.. Bila minum versi panas ni rasa peliklah sikit.. tapi sedap.. sudahnya sha sejukkan je.. Kikiki.. Baru puas minum..

Rasa kopi yang ohsem.. Sedap dan memikat..

Latte pun not bad.. Mungkin sebab sha memang penggemar kopi jadinya Latte dan Cappucino ini Sha suka.. Yang pasti tak berapa manis..

Pekat betul rasa coklatnya.. Memang best dan sedap diminum panas atau sejuk..

10 comments:

  1. menarik... wah ada matcha coffee ...

    ReplyDelete
  2. Saya tak pernah dengar lagi matcha coffee, biasanya dengar tentang teh je. Dah pernah rasa dulu matcha tapi saya tak minat rasa matcha tu.

    ReplyDelete
  3. sedapnya kopi. cantik kotak dia.

    ReplyDelete
  4. cantik kotak dia, pelbagai rasa dlm satu kotak..

    ReplyDelete
  5. Suka kopi Aik Cheong ni, hari tu masuk giveaway dorang dapat hadiah 2 sachet jer.

    ReplyDelete
  6. wahhh nampak menarik nih, akak suka coklat

    ReplyDelete
  7. semua dah pernah minum kecuali yg choco.. menarik la dia buat variety mcm nie..

    ReplyDelete
  8. Kira beli mase kat mitc ade fair...usahawan...nape tak dpt kptak cam gitew 😆😆

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..