Wednesday, December 12, 2018

Massimo Diletto's: Blueberry Burst

Assalamualaikum..
Hye semua..

Misi mencari Massimo Diletto's: Tangy Mango pula..

Sebelum ini Sha share pasal Massimo Diletto's: Dreamy Chcolate kan.. Kali ini nak share pasal Massimo Diletto's: Blueberry Burst pula.. Masih ada terjual di 7Eleven walaupun katanya Limited Edition sempena Mother's Day.. Sha tertarik nak beli sebab packaging dia.. Cantik sangat pada Sha.. Kalau coklat memang kegemaran Sha lah.. Tapi yang Blueberry ini sebab teringin nak rasa.. 

Packaging dia yang sangat sweet ini berjaya menarik Sha untuk membeli.. 

Keknya rasa coklat dengan bau blueberry.. Di bahagian tengah kek ada sos blueberry.. Kek yang ini bukan pilihan Sha.. Sebab kalau makan kek dia je tak berapa best.. Tapi bila gigit sekali dengan sos blueberry tu baru beat.. Tapi tu lah.. Sosnya sikit je.. kat tengah.. Huhuhu.. Sesekali makan okaylah.. Sha lebih suka coklat..

14 comments:

  1. kalo inti blueberry byk sure best kan

    ReplyDelete
  2. kannn! packaging dia cantik kan! hahaha sha pun suka beli yang chocolate

    ReplyDelete
  3. klu myra tak suka sgt makan chocolate unless 70% cocoa above. hehe nak try la blueberry!

    Myra | The Grey Lines Between

    ReplyDelete
  4. Saya prefer coklat daripada blueberry sebab tak minat sangat makanan yang ada rasa masam.

    ReplyDelete
  5. Biasa jerr..gula jer byk..sesekali bolehlah mkn..

    ReplyDelete
  6. Coklat nmpk sedap, yg ni pun mcm sedap. Huhu

    ReplyDelete
  7. Kalo sesekali mmang sedap kaksha. Kalo mkn slalu Dan banyak cheery dah start muak kihkih

    ReplyDelete
  8. nampak sedap kek/roti tu , kena cari 7e lah macam nie

    ReplyDelete
  9. nampak mcm sedap tp masuk 7e tak beli pun

    ReplyDelete
  10. Dah rasa. Tapi coklat tetap pilihan hati 😊

    ReplyDelete
  11. selalu makan yg gardenia je tak pernah try lagi roti massimo

    ReplyDelete
  12. tak pernah nampak pulak edition ni. Nampak lava meleleh dia macam sedap

    ReplyDelete
  13. yg mangga tu nmpk sedaplah pulak

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »