Review by The Wonderful Jannah - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Tuesday, December 4, 2018

Review by The Wonderful Jannah

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah.. Baru-baru ini Sha dapat komen dari Jannah mengatakan beliau ada buat review untuk Sha.. Sangat-sangat terharu bila dapat mesej comel dari Jannah ini.. Review beliau sangat Sha hargai.. Entry review tu boleh klik SINI.. Sha juga berjaya menjadi follower ke 6 beliau.. Yeah!! Jomlah ramai-ramai follow Jannah ye.. Menambah lagi rakan blogger kita.. semoga ukhwah yang terjalin di maya ini akan memberikan variasi dalam hidup kita.. Aamiin..


Blog Jannah ini menarik pada Sha sebab banyak share resepi yang ringkas dan mudah disediakan.. Memang sesuailah untuk Sha yang berkerjaya dan perlukan resepi yang cepat dimasak.. Selain itu, Jannah juga rajin berkongsi motivasi, tips menarik macam First Day in University: Tips for freshies, MOTIVATION: Should you change to please others? dan lain-lain lagi.. 

 Inilah komen yang beliau tinggalkan buat Sha.. Boleh tengok di SINI..

Ini pula review beliau buat Sha..

Pada yang belum follow Jannah, bolehlah ke blog beliau.. Klik je SINI takpun gambar dibawah..

9 comments:

  1. Nanti terjah blog dia lah. Hehe.

    ReplyDelete
  2. Seronoknya bila blogger lain review blog kita kan.

    ReplyDelete
  3. Terima kasih, Kak Sha. Semoga kita semua dapat mengekalkan ikatan ukhuwah ini.

    ReplyDelete
  4. wow weeee melambung2 pujiannya... ;-)

    ReplyDelete
  5. wowww..seronok rasanya bila kunjungan di hargai..JM pun x boleh nk update entri sehari beberapa entri..kalau sebulan 2,3 entri tu baru JM hahaha

    ReplyDelete
  6. nk berkenalan dengan Jannah jugak lah..nak cari resipi :-)

    ReplyDelete
  7. Nak berkenalan juga la dengan Jannah

    ReplyDelete
  8. Selamat review mereview Sha.. aktiviti sihat seSama blogger ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..