Tuesday, December 11, 2018

Nestle Breakfast Cereals Box

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha ada nampak orang post pasal Nestle Breakfast Cereals Box ini.. Tapi tak tahu dekat mana diorang isi sampai boleh dapat kotak bahagia ini.. Sampailah ada satu hari tu ternampak dekat timeline Facebook.. Ini link dia https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1198355903650102&id=194379614047741 Sha dapat kat sini lah.. Tapi tak pasti lah ada lagi ke tak.. Cuba jelah tau.. Tapi kena guna handphone tau..

Alhamdulillah.. Ada rezeki Sha.. Dapat juga 1 kotak yang membahagiakan ini..

Kotak sarapan yang membahagiakan..

Meriah isi dalam dia.. Ada misi terakhir yang perlu dilaksanakan.. Ambil gambar secara kreatif dan share di Facebook..

Isi dalam kotak ialah:
Koko Krunch 330g (1 kotak), 25g (2 kotak) dan 30g (6 pek)..
Koko Krunch Cereal bar 6 ketul..
Honey Star 330g (1 kotak) dan 25g (2 kotak)..
Milo 25g (2 kotak)

15 comments:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »