Friday, December 28, 2018

Pra Tempahan Buku Bulan Disember

Assalamualaikum..
Hye semua..

Bulan ini cadangnya memang tak nak membeli tapi terbeli juga.. Kikiki..Ada satu buku ini Sha beli sebab sinopsis dan juga review di Goodreads.. Kalau ikutkan buku ini dah lama keluar.. Tajuk Raid Arjuna oleh Rose Harissa terbitan Penulisan2u.. Yang ini sha beli melalui aplikasi senang pay.. Cuma private massage di Facebook Makcik Karyaseni nak beli buku apa, nanti dia bagi link untuk pembayaran.. Masih menanti lagi ketibaan buku..

Buku-buku dibawah pula Sha buat pra tempahan.. Berbeza penulis tapi genre yang sama.. Seram.. kikiki..

Untuk tempahan boleh ke Facebook Khairul Naim Abdul Wahab ataupun klik je link dibawah..

RM 20.00 (termasuk postage)
Pm untuk booking dan pertanyaan 👌
Pre-order rasmi dibuka tengah bulan 1
Jangkaan siap bulan 2 👌
Untuk tempahan boleh ke Facebook Illya Abdullah atau klik link dibawah.

Pra Tempahan dibuka sehingga 31 Januari 2019.
Boleh ke Facebook Ninie Othman untuk tempahan atau klik link dibawah

4 comments:

  1. wow..bahan bacaan utk tahun baru ni..
    genre seramedi..hihi..

    ReplyDelete
  2. Sis mmg betul2 minat membaca.. kagum betul saya..

    ReplyDelete
  3. Kalau nak minat membaca, memang susah nak berhenti membeli. Bila jumpa novel yang menarik mesti membeli. Saya pun ingat nak kurangkan beli novel bulan ni tapi makin banyak beli adalah😂

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »