Tuesday, December 18, 2018

My Village Cafe, Putrajaya

Assalamualaikum..
Hye semua..
#throwbackentry

Mencuba makanan Korea di My Village Cafe.. Disebabkan hujan, Sha tapau je.. Beli set berger dan ayam goreng.. Okaylah untuk kunyah-kunyah kalau tak nak makanan berat.. Suasana dia pun best kalau makan di situ.. Cumanya waktu Sha pergi ini hujan, tu yang tapau je.. Makan kat hotel..


Pesan makanan disini..

Ayam goreng ini sepatutnya ada cheese tapi bila Sha buka, cengginie je ayamnya.. Rangup sangat.. Sha minta pedas biasa je.. Jadinya tak adalah pedas..

Bergernya kecik je.. Encik suami sangkakan saiznya besar, tapi bila buka kecik je.. Tak padan harga.. Tapi dari segi rasa memang sedap..

5 comments:

  1. nampak ayam tu..perghh terliur kita

    ReplyDelete
  2. Ayam tu dah macam 4 Finger nyer ayam la....menyelerakan...

    ReplyDelete
  3. nampak macam sedap ayam tu.
    Selalu juga kena macam tu, gambar nampak besar tapi bila dapat ... alahai.

    ReplyDelete
  4. Aik kenapa tak ada cheese nya tu, huhu, tp nampak sedap jugak! Hihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »