Wednesday, December 5, 2018

Korean Drama (Disember 2018)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Ini drama-drama yang dijangka keluar pada Disember 2018.. Yang Sha bubuh dekat entry ini adalah pilihan drama yang mungkin Sha tengok.. Bergantung pada masa dan juga source.. Sebab drama-drama ini Sha tonton secara online sahaja.. Kalau tak ada source, tak adalah Sha tengok.. 

Drama: Less Than Evil
Country: South Korea
Episodes: 32
Aired: Dec 3, 2018 - Jan 22, 2019
Aired On: Monday, Tuesday
Network: MBC
Duration: 35 min.

Drama: Memories of the Alhambra
Country: South Korea
Episodes: 16
Aired: Dec 1, 2018 - Jan 20, 2019
Aired On: Saturday, Sunday
Network: tvN, Netflix
Duration: 1 hr. 5 min.


Drama: Priest
Country: South Korea
Episodes: 16
Aired: Nov 24, 2018 - Jan 13, 2019
Aired On: Saturday, Sunday
Network: OCN
Duration: 60 min.

13 comments:

  1. wahhhhhhh tak tau nak start dgn yg mana. tapi Memories of Alhambra nye trailer mmg FTW

    Myra | The Grey Lines Between

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu.. trailer dia ohsem tu yg masuk senarai Sha..

      Delete
  2. JM minat cite Korea ni...mlm tadi 'tertengok' la cite Less Than Evil ni..ehh mcm best lak..layan la pasni hiihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha tak tengok lagi.. Tungguh dah complete baru tengok.. hehehe..

      Delete
  3. Nampk best dan menarik cite2 Korea ni.

    ReplyDelete
  4. Nak tengok juga memories of the alhambra tu tapi tunggu siar kat tv jelah

    ReplyDelete
  5. Akak tgk katne..kite tgk kat Netflix lama2 addicted..sampai kat tempat kerja tak sabar2 nak balik 😅

    ReplyDelete
  6. Siqah tengok Memories of the Alhambra! Berlainan drama ini, suka! <3

    ReplyDelete
  7. mcm nk tgk laa pula memories of alhambra tu

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »