The Accidental Detective 2 - In Action (2018) - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Tuesday, December 4, 2018

The Accidental Detective 2 - In Action (2018)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Maraton terus.. Lepas tengok yang pertama, terus sambung yang terbaru ini.. Kali ini ada Kwang soo.. Memang lebih lawaklah kan..

Hahaha.. Memang kelakar.. Sabar jelah perangai keduanya.. Dengan Kwang Soo lagi.. Part Kwang Soo menyorok dalam kabinet tu kelakar.. hahaha.. Muat pula dia baring dalam tu.. Walaupun cerita ini berunsur komedi namun topik yang dibawakannya berat.. Permedagangan organ dan penganiayaan pada mereka yang tak bersalah.. Kejam gila bila dia jaga bebudak tu semata-mata nak tuai organ mereka.. Scary..

The Accidental Detective 2 - In Action
Also Known As: Private Investigator 2; Tamjung 2
KMovie|Thriller, Mystery, Comedy, Detective, Investigation|13 Jun 2018|

8 comments:

  1. Cam best jer...nnti nsk carik...minat kat LKS jugak

    ReplyDelete
  2. okay, boleh bookmark pasni nak tengok sebab ada kwang soo..hihi

    ReplyDelete
  3. dah mcm muka pompuan kwang soo berambut mcm tu heheheh

    ReplyDelete
  4. Fuh kena nengok nih. Bagus jgk Kan Ada review mcm nih hehe

    ReplyDelete
  5. dah tengok detective 1..so yang ni kalau ada lee kwang soo mesti lagi kelakar

    ReplyDelete
  6. Semua elements mama suka dlm cerita ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..