Friday, December 14, 2018

Shopping di Shopee #2

Assalamualaikum..
Hye semua..

Selain belikan barang untuk anak sekolah, Sha pun shopping juga.. Hahaha.. Beli penanda buku dan sticker comel je.. Tak berjaya menahan diri.. Hahaha.. Memang comel-comel, tu yang terbeli.. Disebabkan beli barang dari China, makanya lamalah menunggu.. Dekat sebulan baru barang sampai.. Hahaha.. Jenuh tunggu.. Dahlah jenuh tunggu, sekali tak cukup pula.. Haiah la.. Pengalaman pahit pertama kalinya dengan Shopee.. Huhuhu.. Takpelah.. Tak ada rezeki kan..

Table Calendar 2019 Mini Desk Planner With Stand - RM4.90.. (yang ini Sha beli sekali dengan pensil warna.. Cepatlah sampainya) Nak letak dekat pejabat cadangnya..

30Pcs Korean Cute Animal Paper Bookmarks.. Comel-comelkan bookmarks ini.. Sekotak ini RM2.89 je..

6pcs/set cartoon cute dog cat stickers (Yang ini patutnya 2 set tapi sampai 1 set je..)
60pcs Memo Sticky Paper Notes colorful Stickers

9 comments:

  1. add to chart comel-comel ni kak, beli bayar lagi. hahahahaha

    ReplyDelete
  2. kalau sy part menunggu tu mmg x sanggup hehehe

    ReplyDelete
  3. alahaiiii comelnya bookmark tu! hehehe

    ReplyDelete
  4. kalau beli dekat shoppe yang dari china punya memang lama menunggu, kalau awal pun kena tunggu 15 hari..paling lewat pu sebulan..

    ReplyDelete
  5. Cantiknya kalendar tu. Kalau beli barang dari luar negara, memang lambat lah sampainya.

    ReplyDelete
  6. cantinya. Nt akk nak usya Shopee hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »