Tuesday, December 25, 2018

Koleksi Bacaan di PNM e-Reader

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah.. Nak membeli, duit agak tak berapa nak banyak.. Stok bahan bacaan banyak je lagi tapi mood membaca buku fizikal agak ke laut dalam pula sekarang ini.. Jadinya Sha meminjam di PNM e-Reader.. Kebetulan banyak pula buku-buku menarik yang boleh dipinjam.. Maka jomlah kita meneruskan pembacaan.. Tak kira samada ebook ataupun buku fizikal, baca tetap baca.. Dibawah ini ialah 4 buat buku yang berjaya Sha pinjam dengan PNM secara atas talian.. Buku-buku yang menarik dan pelbagai genre..

Empat buah buku yang menjadi pilihan Sha
Rahsia Diari Merah oleh Iman Fadia
Komik Gaza: Detik Awal Palestin Dijajah oleh IF Moses
Sekali Lagi oleh Auni Zainal
Aku, Kau & Robot oleh Artis-artis Komik-M

8 comments:

  1. Banyak koleksi Sha.. happy reading

    ReplyDelete
  2. Rahsia Diari Merah tu macam best..

    ReplyDelete
  3. Saya dah pinjam 6 buku fizikal kat library tapi tiap kali nak baca je, ada gangguan. Harap berjaya habiskan 6 buah buku tu sebelum pulangkan nanti..

    ReplyDelete
  4. wahh nice kak Sha! Selamat membaca ya

    ReplyDelete
  5. kak ana kagum sungguh dengan Sha dalam koleksi buku dan minat membaca ni :) betullah rajin

    ReplyDelete
  6. xde mood nak baca ebook sekarang, lagi puas bila baca buku fizikal.

    ReplyDelete
  7. Bagaimana cara nk buat pinjaman atas talian ni ek

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »