Menang Weekly Prize by Traveloka - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Monday, December 12, 2016

Menang Weekly Prize by Traveloka

Assalamualaikum..
hye semua..

Alhamdulillah..
Sha menang Weekly Prize by Traveloka..

Sha tau pun pagi Khamis (08.12.2016) dari group WhatsApp BF..
Internet HP Sha problem..
So mesej tak masuk..
Sampai opis sha on lah wifi..
Menderu-deru mesej masuk..
Yang paling menarik perhatian perkataan Tahniah pastu nama Sha..
Memang terus buka bacalah..
Check email tak ada pun..

Rupanya Sha lupa nak subscribe.. Hahaha..
Sedih rasanya.. Cari sampai tahun depan pun tak ada email tu..
Nasib baik ada member BF yang menang juga..
mintalah mereka fowardkan email tu..

Tapi.. tapi.. Kul 8.30pagi Sha dapat email dari Traveloka..
Alhamdulillah.. memang Sha salah seorang pemenang..
Lega rasanya bila dapat email tu..

Menang Weekly Prize by Traveloka 
Kawan-kawan dekat Group BF update..

Menang Weekly Prize by Traveloka 
Lepastu pukul 8.30 dapat email dari Traveloka bagi tau menang..
Rasa cam nak lompat bintang 10 kali..
Hahaha..

Menang Weekly Prize by Traveloka
E-mail sampai pada 09.12.2016 jam 5petang..
Dapat E-mail dari Daboss untuk claim prize..
Boleh guna untuk flight atau hotel..
Kena bincang dengan encik suami dulu..

Sekarang nie tunggu pengumuman grand prize lak.. kalau menang memang ohsem la..
Boleh cuti percuma.. hehehe..

26 comments:

  1. Tahniahhh! Banyak tu diskaun RM200, nak ke mana agaknya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Syakir..
      Masih lagi dalam pertimbangan.. tak tau lagi nak kemana..

      Delete
  2. Alhamdulillah.. Tahniah sha.. Gile gempak laa... Tahniahhhhh...

    ReplyDelete
  3. wah!!! tahniah kak! semoga berpeluang utk ke peringkat seterusnya!
    all the best!
    doakan utk saya pulak...heheheheh =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Sofie..
      Insya Allah kalau rezeki pasti x kemana.. aamiin..

      Delete
  4. Waahh.. Bestnyer.. Tahniah!!
    Semoga makin murah rezeki.. hehe

    Ada group blogger ea? Macam best je.. hehe

    ReplyDelete
  5. inshaAllah akak. mudah2an kita menang. heheehe

    ReplyDelete
  6. banyak gak tu sampai rm200 tu. tahniah sis

    ReplyDelete
  7. Salam singgah sini...Alhamdulillah dan tahniah...

    ReplyDelete
  8. alhmdulilah rezeki.. TAHNIAH KAK SHA

    ReplyDelete
  9. waaa alhamdulillah tahniah..dpt la holiday percuma.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »