Shoplinks.Asia

Thursday, December 15, 2016

Three Meals A Day : Fishing Village 3

Assalammualaikum..
Hye semua..

Rancangan realiti tv Korea yang ohsem..
Sha suka sebab rancangan ini melibatkan makanan sebagai perkara utama..
Lokasi rancangan dilakukan di Deukryang Island, Goheung dan Jeollanam-do.
Ini merupakan season ketiga bagi tema Fishing Village..
Owh ya.. Rancangan ini masih ongoing ya masih Sha taip entry ini..

Artis yang dipanggil untuk rancangan ini ialah Lee Seo-jin, Eric Mun dan Yoon Kyun-sang.
Mereka bertiga ini memang kelakar..
Untuk siri yang ini mereka terpaksa memaksa menggunakan kayu api..
Memang betul-betul old skool, okay..
Kalau tak pandai manage masa memang lambatlah makan..
Tapi macam mana pun tetap kena makan 3 kali sehari..
Makan pagi, tengahari dan malam..

Star bersiaran pada Oktober 2016 dan masih lagi ongoing..
Sha baru tengok sampai episod 8..
Mujur ada yang share.. Kalau tak memang tak berpeluang..

Untuk Fishing Village ini mereka kena cari seafood..
Tangkap ikan.. Pasang perangkap sotong..
Tapi makanan laut yang selalu mereka dapat ialah ketam..
Memang kesian.. Hehehe..

Three Meals A Day : Fishing Village 3

Three Meals A Day : Fishing Village 3
 Sumber gambar : Google Image

Kalau nak tengok boleh klik

7 comments:

  1. Sha memang suka layan drama korea ya.

    ReplyDelete
  2. lor yg ni pun sha suka..hai sha..very2 interesting person hihi

    ReplyDelete
  3. wah kak sha.. mcm kwn busyra jgk. minat korea..

    ReplyDelete
  4. layan jgk kak sha korean ni yerr

    ReplyDelete
  5. Suka layan rancangan ni dekat One HD tapi bila dah masuk belajar dah tak rajin nak tengok. Seronok sangat!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI