Shoplinks.Asia

Saturday, December 31, 2016

Penulis - Syaida Ilmuna

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jom kenal dengan penulis yang comel lagi mesra ini..
Syaida Ilmuna.. Sha mula-mula baca novel beliau tajuk Jangan Percaya!..
Pergh!! memang psiko kot..
Best.. Serious best..
Kalau tak daya boleh baca review Sha mengenai novel Jangan Percaya!
Pastu barulah cari novel-novel yang lain..

Antara karya beliau ialah :-
  1. Dia Bukan Arissa
  2. Akulah Si Jelita
  3. Jangan Percaya!
  4. Antologi Aksi Bunuhan - Tren 
Tiga dari empah dah berjaya Sha baca..
Tinggal nak cari satu je lagi..

Boleh ikuti perkembangan beliau di
Blog : Jendela Cinta
Facebook : Syaida Ilmuna
Page Facebook : ThrillerThrill

Buku ini masih ada dengan Sha..
Jangan Percaya dah ada yang beli rasanya..

12 comments:

  1. wahh..cam best je buku ni.jap ag nak baca review

    ReplyDelete
  2. bestkan kak, novel novel dia semua :) actually, syaida ni kawan fatin masa belajar dulu :)

    ReplyDelete
  3. Salam tahun baru 2017 Sha :)

    ReplyDelete
  4. eh..saya pun dah baca juga buku jangan percaya tu. Bila tengok nama memang ingat tak ingat lah.huhu..bila sebut tajuk buku terus cam. Buku JP memang best betul..! watak psiko (*dah lupa nama watak) kay kan? huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha a.. Kay.. memang psiko giler.. hehehe..
      Tapi Sha suka.. ohsem..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI