Shoplinks.Asia

Sunday, December 4, 2016

Roti Canai Best di Kuala Slim, Perak

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha breakfast jauh sikit dari opis..
Kebetulan nak bawa anak gi klinik..
Singgah sini breakfast..
Sha makan Roti tampal..
Encik suami makan Roti kosong..
Pergh!! Sedap okay.. Lembut rotinya..

Kalau u guys nak gi sini..
Senang je.. Traffic light Pekan Slim River, amik kiri (kalau datang dari Tanjung Malim)..
Arah nak ke Kolej Vokasional Slim River..
Terus je lepas traffic light Pekan Slim River tu..
Terus je lebih kurang 5km..
Nanti jumpa Pekan Kuala Slim..
Kedai makan nie sebelah kiri..

Nama kedai ini Pak Ya Bistro Catering.. 
Kalau tutup tu, mereka ada tempahan catering..

Roti Canai Best di Kuala Slim, Perak 

Roti Canai Best di Kuala Slim, Perak
Roti Tampal yang ohsem dengan kuah kari yang gempak..
Rasa dia tak sama dengan roti telur okay..
Sebab telur yang ditampal pada roti canai tu 3/4 masak..
So bila kau potong roti canai tu, meleleh-leleh telur tu..
Alamak hai.. Sha menaip nie pun sambil telan air liur tau..

Roti Canai Best di Kuala Slim, Perak
Menu kami..

Roti Canai Best di Kuala Slim, Perak
Nielah pembuat roti canai nya..

Roti Canai Best di Kuala Slim, Perak 
 Ada air botol yang legend nie..

Roti Canai Best di Kuala Slim, Perak 
Ramai tau orang makan disini..

7 comments:

  1. Da lama x makan roti canai hihi terliur tengok

    ReplyDelete
  2. wahh. sedapnya. done follow akk ;)

    ReplyDelete
  3. Sedapnyaaa, telur tu kalau pecah, meleleh, perghhhhh...nyummy.

    ReplyDelete
  4. lamanya tak makan roti canai!!!

    ReplyDelete
  5. air botol tue skg susah dah nak jumpa dulu senang jer cari

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI