Shoplinks.Asia

Saturday, December 24, 2016

Kedai Makan Destina Tomyam, Tanjung Malim

Assalamualaikum..
Hye semua..

Kedai makan ini memang ohsem..
Menu dia pelbagai.. Ada western, malay dan juga Thai cuisine..
Set asam pedas pun ada..
Tapi masa Sha datang ini dia tak cukup tukang masak..
So just order nasi goreng dan sup ekor...

Suka perkhidmatan macam nie..
Dia maklumkan dekat kita awal-awal, tukang masak dia ada 2 je malam tu..
Sha suka sup ekor dia.. memang maveles..
Anak-anak Sha makan sampai bertambahlah nasi..
Nasi goreng pattaya dia pun sedap..
Memang dicadangkan pada kawan-kawanlah..

 
Ramai tau orang malam tu..

 
Air epal asam boi yang terbaik!!
Nasi tak sempat nak snap.. Dah kelaparan.. Hehehe

 
Inilah dia kedai makannya..

4 comments:

  1. wah, lama dah tak makan tom yam orang lain masak..heheheh..slalu makan masakan sendiri

    ReplyDelete
  2. wah! sedap tu. mesti tukang masaknya asal dari selatan Thai!

    ReplyDelete
  3. kalau tomyam pebret wani...memang best kalau ble makan kat sini

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI