Saturday, December 24, 2016

Kedai Makan Destina Tomyam, Tanjung Malim

Assalamualaikum..
Hye semua..

Kedai makan ini memang ohsem..
Menu dia pelbagai.. Ada western, malay dan juga Thai cuisine..
Set asam pedas pun ada..
Tapi masa Sha datang ini dia tak cukup tukang masak..
So just order nasi goreng dan sup ekor...

Suka perkhidmatan macam nie..
Dia maklumkan dekat kita awal-awal, tukang masak dia ada 2 je malam tu..
Sha suka sup ekor dia.. memang maveles..
Anak-anak Sha makan sampai bertambahlah nasi..
Nasi goreng pattaya dia pun sedap..
Memang dicadangkan pada kawan-kawanlah..

 
Ramai tau orang malam tu..

 
Air epal asam boi yang terbaik!!
Nasi tak sempat nak snap.. Dah kelaparan.. Hehehe

 
Inilah dia kedai makannya..

4 comments:

  1. wah, lama dah tak makan tom yam orang lain masak..heheheh..slalu makan masakan sendiri

    ReplyDelete
  2. wah! sedap tu. mesti tukang masaknya asal dari selatan Thai!

    ReplyDelete
  3. kalau tomyam pebret wani...memang best kalau ble makan kat sini

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »