Biskut Richeese - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Sunday, December 25, 2016

Biskut Richeese

Assalammualaikum..
Hye semua..

Minat cheese tak??
Kalau minat anda mesti suka biskut ini..
Biskut yang penuh dengan rasa keju..
Seriouslly ohsem, tau..
 

 

 
Model biskut Cheese..
Amani nie memang peminat cheese..

 
Cheese Wafer RM1.20 sebungkus..
Kecik je pack dia..

 
Cheese Rolls RM2.80..
Yang nie banyak sikit isi dia.. 

 Dari kiri Rolls, Triple Cheese dan Wafer..
Sha paling suka rolls tu...
Sedap okay.. Memang layanlah..
Wafer tu pun ok gak cumanya my feret is Rolls.. Hehehe

3 comments:

  1. Akk pun suka chesse, mcm best je yg rolls tu

    ReplyDelete
  2. ni memang dah lama popular kat sabah...nabati memang sedap

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..