Saturday, December 17, 2016

7 First Kisses - Ongoing Drama

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jom tonton drama online ini..
Drama yang sangat ohsem dan boleh buat hati berbunga-bunga..
Ada 7 pelakon lelaki dalam drama ini..
Semuanya hero-hero handsome yang menjadi kegilaan wanita..

Drama ini hanya 8 ke 9 minit sahaja setiap episod..
Boleh tonton di YouTube di Channel Lotte Duty Free.
Memang setiap episod akan keluar kat channel ni..
Ada sarikata Bahasa Inggeris..

Drama ini, drama online..
Setiap hari Isnin dan Khamis malam..
Keesokkannya dah boleh tengok dekat Youtube..

 
Pelakon-pelakonnya
Lee Cho Hee
Choi Ji Woo (Angel)
Lee JoonGi
Park Hae Jin
Ji Chang Wook
Kai
Taec Yeon
Lee Jong Suk
Lee Min Ho
 
 
Sumber gambar : Google image

Episod 1 : Choi Ji Woo "Her Present"
Episod 2 : Lee Joon Gi “First Kiss?”
Episod 3 : Park Hae Jin “Dangerous Boss”
Episod 4 : Ji Chang Wook “Till the End of the World”
Episod 5 : EXO KAI “I’m your teacher. You’re my student”
Episod 6 : Ok Taecyeon “Too much to handle”
Episod 7 : Lee Jong Suk “How to fall in love with a celebrity”
Episod 8 : Lee Min Ho "Last Gift"

9 comments:

  1. Asalam..nak ucapkan terima kasih ya kerana drop komen kat blog orang kecil ni..teruskan usaha blogger ya

    ReplyDelete
  2. sesuai untuk mek yg tkde mase sangat untuk lepak tgk cite :) ahahh. thx kak sha.

    ReplyDelete
  3. macam tak banyak citer best kdrama lately ni

    ReplyDelete
  4. Woooohhhhhh... Hadoii demam korea.. ekeke.. Seb bek minat sikit2 jerk korea.. kikiki

    ReplyDelete
  5. Lee Min Hoo pun ada...tengok tengok drama ni..tapi macam just supporting actor jea..

    ReplyDelete
  6. berkurun lama dah tak layan drama korea. hihihi

    ReplyDelete
  7. wah rajin sha tgk kat you tube..kat ofis ni line slow

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »