Japan Candy Box - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Monday, December 26, 2016

Japan Candy Box

Assalamualaikum..
Hye semua..

Akhirnya yang ditunggu-tunggu telah pun tiba...
Sweetness Has Arrive..
My Japan Candy Box dari Giveaway Budak Vanilla
Bungkusan sampai dengan selamatnya pada 22.12.2016..
Terima kasih Budak Vanilla atas Giveaway yang ohsem ini..

http://www.japancandybox.com 
Korang kalau berminat nak dapat Japan Candy Box ini bolehlah subscribe dengan klik gambar kat atas ini.. Mudah je..

 
Bungkusan dia cantik tau..
Pink kaler.. Memang cun..

 
Ini adalah senarai produk yang ada dalam kotak Candy Box ini..
Siap ada mesej Sweet 2017.. Comel je..

 
Meriah okay bila buka kotak tu..
1. Meiji Mushroom Mountain DIY Kit
2. Lotte Koala March Strawberry Biscuits
3. Hi-Chew White Soda Chewy Candy
4. Fujiya Milky Matcha Green Tea Candies
5. Pompompurin Pudding Gummies
6. Fujiya Anpanman Lollipop
7. Yaokin Christmas Chcolate Stick
8. Morinaga Tsum Tsum Chocolate Biscuit
9. Yaokin Christmas Corn Potage Snack Stick
10. Fujiya Anpanman Biscuits

 
Meiji Mushroom Mountain DIY Kit

 
Lotte Koala March Strawberry Biscuits

 
Fujiya Milky Matcha Green Tea Candies
Hi-Chew White Soda Chewy Candy
Fujiya Anpanman Lollipop
 Morinaga Tsum Tsum Chocolate Biscuit

 
Yaokin Christmas Chocolate Stick
Yaokin Christmas Corn Potage Snack stick

 
Pompompurin Pudding Gummies

 
 Fujiya Anpanman Biscuits

Memang puas hatilah bila tengok produk dalam Candy Box Japan ini..

 
 Siap ada tips tau macam mana nak dapatkan 'Perfect Unboxing'..
 Ambil gambar semua dulu...
Pastu share dekat media sosial..
Pastu barulah makan...
Jangan lupa #JAPANCANDYBOX
Manalah tau rezeki menang pula lagi..

8 comments:

  1. Halal ke sha utk produk ni? Nampak menyelerakan.. ades,..

    ReplyDelete
  2. Tahniah kak sha, menariklah rasa nak beli sekotak untuk anak2 buah ni...

    ReplyDelete
  3. Wah wah bestnya la haiii... x pelah selamat masuk perut dah ni kan ... hii. Tahniah.. banyaknya pulak :))))

    ReplyDelete
  4. Meriah nya dlm kotak =D
    Tahniah sis

    ReplyDelete
  5. Gud luck Sha....
    Siapa peminat Negara Jepun mesti suka ni.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..