Tukar Kad ATM Maybank - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Thursday, December 15, 2016

Tukar Kad ATM Maybank

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha berjaya juga memaksa diri ke Maybank untuk pertukaran kad..
Pergi hari Rabu (14.12.2016) jam 2.34petang..
Sebelum gi Maybank, Sha g makan dulu..
Suami Sha cakap, makanlah dulu..
Karang lapar, ngamuk dalam bank lak..
Hahaha.. Sha memang camtu..
Lapar je ngamuk..

Sha gi Maybank cawangan Slim River..
Ramainya lah orang..
Tapi cepat juga nombornya bergerak..
Dalam masa 10 minit da 5 orang dipanggil.. Hahaha..
Nak tak nak, memang kena tunggulah juga..
Kalau tak, bila lagi nak buat..
Masa dah makin suntuk..
Tak nak Sha bayar denda sebab tukar kad tahun 2017..

Alhamdulillah.. Tak adalah lama mana Sha tunggu..
Satu jam je dah settle.. Tu pun sebab sha datang awal..
Kalau datang area kul 3 tu memang berduyun-duyun orang..
Memang cekaplah mereka..
Pukul 3.35petang dia panggil nombor Sha pukul 3.39petang da settle..


Tukar Kad ATM Maybank 

Tukar Kad ATM Maybank 
Selamat tinggal pada Kad ATM yang Old Skool ini..

Tukar Kad ATM Maybank 
Welcome my new ATM kad..
Gambar biasa je.. Ingatkan dapatlah design cantik sikit..

1 comment:

  1. alhmdulillah... Tahniah akak da bjaya tukar.. Unni cimb je lagi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..