Susu Dutch Lady PureFarm - Coconut Delight - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Tuesday, December 6, 2016

Susu Dutch Lady PureFarm - Coconut Delight

Assalamualaikum..
Hye semua..

Susu berperisa kelapa muda.. 
Sha terbeli sebenarnya.. 
Sebab ternampak promosi istimewa di 99Speedmart.. 
Harga sekotak susu ini RM1 sahaja.. 
Tu yg ambik sampai 4 kotak.. Hehehe.. 
99Speedmart memang rajin buat promosi macam ini.. 
Haritu air tin sarsi.. 
Biasanya promosi macam ini dia akan letak dekat kaunter bayaran.. 
Kalau tempat anda ada 99Speedmart bolehlah usha-usha..

Sha memang tak pernah rasa lagi Susu yang berperisa Kelapa Muda ini.. 
Nampak macam best je.. Tu yang beli..

Memang bestlah bila minum..
Pada Sha macam minum coconut Shake..
Cuma tak buh aiskrim vanilla je..
Tapi seriouslly sedap..
Tekak Sha lah..

Susu Dutch Lady PureFarm - Coconut Delight 

Susu Dutch Lady PureFarm - Coconut Delight

7 comments:

  1. xpernah minum jenis ni, tp brand dutch lady perisa yg lain tu mmg slalu minum =)

    ReplyDelete
  2. nak kena beli ni. busyra hanya minum susu dutch lady ja. hehe. yg baru ni tak pernah cuba lg.

    ReplyDelete
  3. Unni suka minum susu dutch lady ni.. tapi yang baru ni x penh, nnti nk cari

    ReplyDelete
  4. oh tak perasan pula susu ni, boleh try nanti

    ReplyDelete
  5. lama tak menu kotak ni... ada perisa baru pulak....

    ReplyDelete
  6. wah perisa baru..belum pernah jumpa..kalau ada mau try

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..