Tuesday, December 6, 2016

Susu Dutch Lady PureFarm - Coconut Delight

Assalamualaikum..
Hye semua..

Susu berperisa kelapa muda.. 
Sha terbeli sebenarnya.. 
Sebab ternampak promosi istimewa di 99Speedmart.. 
Harga sekotak susu ini RM1 sahaja.. 
Tu yg ambik sampai 4 kotak.. Hehehe.. 
99Speedmart memang rajin buat promosi macam ini.. 
Haritu air tin sarsi.. 
Biasanya promosi macam ini dia akan letak dekat kaunter bayaran.. 
Kalau tempat anda ada 99Speedmart bolehlah usha-usha..

Sha memang tak pernah rasa lagi Susu yang berperisa Kelapa Muda ini.. 
Nampak macam best je.. Tu yang beli..

Memang bestlah bila minum..
Pada Sha macam minum coconut Shake..
Cuma tak buh aiskrim vanilla je..
Tapi seriouslly sedap..
Tekak Sha lah..

Susu Dutch Lady PureFarm - Coconut Delight 

Susu Dutch Lady PureFarm - Coconut Delight

7 comments:

  1. xpernah minum jenis ni, tp brand dutch lady perisa yg lain tu mmg slalu minum =)

    ReplyDelete
  2. nak kena beli ni. busyra hanya minum susu dutch lady ja. hehe. yg baru ni tak pernah cuba lg.

    ReplyDelete
  3. Unni suka minum susu dutch lady ni.. tapi yang baru ni x penh, nnti nk cari

    ReplyDelete
  4. oh tak perasan pula susu ni, boleh try nanti

    ReplyDelete
  5. lama tak menu kotak ni... ada perisa baru pulak....

    ReplyDelete
  6. wah perisa baru..belum pernah jumpa..kalau ada mau try

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »