Shoplinks.Asia

Monday, December 12, 2016

Miss Peregrines Home For Peculiar Children (2016)

Assalamualaikum..
hye semua..

Cerita yang ohsem walaupun macam slow sikit..
Raksasa dia dasyat okay..
Perjalanan ceritanya best..
Memang grafik dia ohsem..

Katanya buku dia lagi ohsem..
Macam nak kena baca buku dia je..
Filem dia cam x berape nak masuk..

 
 Sumber gambar : Google Image

5 comments:

  1. dah download dah filem ni..tapi storyline filem ni agak bosan sikit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lain orang.. lain citarasanya.. hehehe..

      Delete
  2. nak donlod nak.. nk tgk sndri..hihih

    ReplyDelete
  3. hrtu nak tengok ceta ni tapi lambat sngt so cancel

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI