Shoplinks.Asia

Wednesday, December 28, 2016

Imani dan Pampers #2

Assalamualaikum..
Hye semua..

Anak Sha, Imani memang Sha da train untuk tak pakai Pampers sebelah siang..
Sebab nak sekolah dah kan tahun 2017..
Tapi sebelah malam bila nak tido, Sha pakaikan dia Pampers..
Sebab dia belum pandai lagi nak tahan kencing..
Tapi bila da lama tak pakai pampers dan pandai kencing kat toilet, kadang-kadang malam pun dia tak kencing kat pampers..
Bangun pagi masa nak mandikan dia tu baru dia kencing..

Nak dijadikan cerita, ada satu malam..
Sha dan suami terlupa nak pakaikan Imani pampers..
Kami masing-masing kepenatan.. Terus tido..
Esok paginya masa bangun baru perasan Imani tak pakai pampers..
Mujurlah dia tak kencing..
Kalau tak jenuhlah nak basuh tilam..

Nampak gayanya memang bolehlah nak ajar dia tido malam tanpa pampers..
Tapi kena beli lapik plastik dulu.. Hehehe..

Imani dan Pampers #2
Kejadian berlaku pada 25.12.2016

4 comments:

  1. alhamdulillah.. smoga mbesar dgn sihat ye imani.. amin =)

    ReplyDelete
  2. samalah ..mimi pun kadang kita pakaikan pampers dia x kencing ...paginya baru kencing

    ReplyDelete
  3. wahhhh bgsnye ... trskan usaha mama....nk free diapers dah tu

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI